ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 20:30 - Σάββατο 10:00 - 15:00
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 20:30
Σάββατο 10:00 - 15:00

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΕΠΙΠΛΑ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στο online κατάστημα της Επιπλοδομή Δοβλέτογλου στη Θεσσαλονίκη θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από έπιπλα, σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, συνθέσεις. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε τα κατάλληλα έπιπλα για το χώρο σας.

Με γνώμονα την αισθητική, τη λειτουργικότητα αλλά και τις εντελώς προσωπικές σας ανάγκες, η εταιρεία ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ ΕΠΙΠΛΟΔΟΜΗ  στη Θεσσαλονίκη προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από Έπιπλα σαλονιού, Τραπεζαρίες, Καρέκλες, Τραπεζάκια Σαλονιού, Τραπέζια, Μικρο έπιπλα, Συνθέσεις, Μπουφέδες & Βιτρίνες, Φωτιστικά, Χαλιά και άλλα έπιπλα κατασκευασμένα από εμάς αλλά και πολλών διάσημων οίκων που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Ειδικά σε ότι αφορά την τραπεζαρία και στην κρεβατοκάμαρα, θα βρείτε πραγματικά αριστουργήματα που θα βρουν στο σπίτι σας τη θέση που τους ανήκει, τη στιγμή που εσείς θα νιώθετε υπέροχα σε ένα χώρο φτιαγμένο με φροντίδα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Ιταλικοί και διεθνώς αναγνωρισμένοι οίκοι μοντέρνου ύφους και απαράμιλλης ποιότητας, πρωταγωνιστούν στις συλλογές της εταιρείας ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ ΕΠΙΠΛΟΔΟΜΗ έχουν πάθος με το design κι αυτό φαίνεται σε κάθε έπιπλο που θα βρείτε στο κατάστημα της εταιρίας, αλλά και σε κάθε λύση που θα σας προτείνει το εξειδικευμένο της προσωπικό προκειμένου να δημιουργήσετε τους χώρους που ονειρεύεστε!

Το σαλόνι αποτελεί το χώρο που καθόμαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αποτελεί το χώρο συγκέντρωσης με την οικογένειά σας αλλά και τους φίλου σας. Το μεγαλύτερο βάρος για την διακόσμηση του σαλονιού σας είναι η επιλογή του κατάλληλου καναπέ. Στην Επιπλοδομή Δοβλέτογλου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια μεγάλη γκάμα από καναπέδες και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε τον κατάλληλο για να επιπλώσετε το σαλόνι σας.

Το έπιπλο τηλεόρασης δεν αποτελεί απλά μια βάση για την τηλεόρασή σας. Ένα σύγχρονο σύνθετο τηλεόρασης εκτός από χώρο για τη τηλεόρασή σας διαθέτει και αποθηκευτικούς χώρους. Στην Επιπλοδομή Δοβλέτογλου μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο σύνθετο για το σαλόνι σας καθώς διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από σχέδια, χρωματισμούς και επιλέξετε ανάμεσα από δρυς, καρυδιά και λάκα το κατάλληλο για να επιπλώσετε το σαλόνι σας.

Η τραπεζαρία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του σπιτιού σας καθώς είναι ο χώρος όπου φιλοξενεί τα οικογενειακά γεύματα. Γι αυτό το λόγο η επιλογή της κατάλληλης τραπεζαρίας και καρέκλας δεν παύει να είναι πρόκληση. Στην Επιπλοδομή Δοβλέτογλου επιλέξτε τα ιδανικά έπιπλα τραπεζαρίας για το σπίτι σας. Επιλέξτε ανάμεσα από τραπεζαρίες και καρέκλες υψηλής ποιότητας και επιλέξτε ανάμεσα σε μοντέρνο ή κλασσικό σχέδιο.  

Ο μπουφές και η βιτρίνα αποτελούν συνδετικό κρίκο με την τραπεζαρία του σαλονιού σας. Στην Επιπλοδομή Δοβλέτογλου μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μπουφέδων που θα σας προσφέρουν άνετο αποθηκευτικό χώρο αλλά και βιτρίνες που θα εκθέτουν τα αγαπημένα και πολύτιμα σερβίτσια σας.

Τα σύγχρονα τραπεζάκια σαλονιού είναι έπιπλα που μπορούν να εξυπηρετήσουν περισσότερες ανάγκες απ ότι παλιότερα. Ο μοντέρνος σχεδιασμός επιβάλει να έχουν χώρους για τη φύλαξη διάφορων αξεσουάρ σαλονιού αλλά και σκαμπό εάν χρειάζεστε επιπλέον καθίσματα. Στην Επιπλοδομή Δοβλέτογλου μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο τραπεζάκι σαλονιού το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από τραπεζάκια και βρείτε το κατάλληλο για το χώρο και τις ανάγκες σας.

Η κρεβατοκάμαρα αποτελεί το προσωπικό σας χώρο όπου περνάτε το 1/3 της ζωής σας. Γι αυτό η επιλογή του κρεβατιού είναι πολύ σημαντική καθώς πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας αλλά και να συμβαδίζει με το προσωπικό σας γούστο για να σας προδιαθέτουν θετικά για το υπόλοιπο της ημέρας. Στην Επιπλοδομή Δοβλέτογλου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια μεγάλη γκάμα κρεβατιών και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε το κατάλληλο κρεβάτι για να επιπλώσετε τη κρεβατοκάμαρά σας.

Η ντουλάπα είναι αποθηκευτικό έπιπλο όπου αποθηκεύουμε τα ρούχα μας γι αυτό πρέπει να είναι μεγάλη αλλά παράλληλα να διαθέτει και κατάλληλα διαμορφωμένους αποθηκευτικούς χώρους. Στην Επιπλοδομή Δοβλέτογλου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από εντυπωσιακές ντουλάπες οι οποίες εκτός από το μεγάλο αποθηκευτικό χώρο θα δώσουν ξεχωριστό στυλ στη κρεβατοκάμαρα σας.

Ένα έπιπλο εισόδου πρέπει να είναι όμορφο, λειτουργικό καθώς διακοσμεί την είσοδο του σπιτιού σας. Στην Επιπλοδομή Δοβλέτογλου μπορείτε να επιλέξετε ένα κομψό αλλά παράλληλα λειτουργικό έπιπλο εισόδου για να διακοσμήσετε το χώρο σας. 

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας καθώς πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε το παιδί να μπορεί να παίξει , αλλά παράλληλα να το εμπνέει το περιβάλλον να μπορεί να μελετήσει. Στην Επιπλοδομή Δοβλέτογλου διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από παιδικά έπιπλα για να διακοσμήσετε κατάλληλα το παιδικό δωμάτιο ώστε να έχει το παιδί σας το κατάλληλο περιβάλλον. 

Η εταιρεία ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ δραστηριοποιείται  στον χώρο του ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Με 70 χρόνια ενεργή παρουσία στο χώρο του επίπλου δημιουργεί κάθε φορά πρωτότυπες ιδέες, φρέσκες αντιλήψεις και σύγχρονες δημιουργίες. Μέσα από μία πλούσια συλλογή ECONOMY-LUXURY-STUDIO-VILLA. Επιδιώκοντας την δημιουργία ιδιαίτερων χώρων. Παρακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις ανανεώνοντας συνεχώς τις συλλογές επίπλων για τα ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές.

Στην Επιπλοδομή Δοβλέτογλου τα προιόντα μας διαθέτουν εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας καθώς όλα τα έπιπλα-σαλόνια κατασκευάζονται στην Ελλάδα από εμάς κατόπιν παραγγελίας. Γι αυτό σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε τις διαστάσεις, το ξύλο και το ύφασμα των επίπλων. Επιπλώστε το σπίτι σας στην Επιπλοδομή Δοβλέτογλου επιλέγοντας έπιπλα που ταιριάζουν στην αισθητική και σας παρέχουμε εγγύηση ποιότητας στις ποιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Επισκεφθείτε, λοιπόν το κατάστημα Δοβλέτογλου Επιπλα Θεσσαλονίκη και ταξιδέψτε στην αίσθηση του Ιταλικού πρωτοποριακού design, της απαράμιλλης αισθητικής και του καλού γούστου.

Καλές αγορές!
 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
 
 ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 
 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
 εώς 12 δόσεις
Bank Cards 1 Bank Cards 2
Bank Cards 1
NEWSLETTER


13ο χλμ Θεσσαλονίκης - Εδέσσης
Ελλάδα
Tηλ: 2310 710 071 - 2310 722 793
  2310 722 800 
Φαξ: 2310 722 781
Δευτέρα - Παρασκ.: 09:00 - 20:30
Σάββατο:     10:00 - 15:00

Viber μόνο μηνύματα:
6937512505

epiplodomi@gmail.com
gr