ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 20:30 - Σάββατο 10:00 - 15:00
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 20:30
Σάββατο 10:00 - 15:00

Το σαλόνι σας

/ Αρχική » ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Το σαλόνι σας
 Το ποιο πολυσύχναστο μέρος του σπιτιού όσον αφορά τη διασκέδαση των φίλων σας και τη συγκέντρωση όλης οικογένειας είναι το σαλόνι στο οποίο καθόμαστε κατά την διάρκεια της ημέρας και όχι μόνο για διασκέδαση αλλά και για ξεκούραση. Ο χώρος που χρησιμοποιούμε πολλές φορές μέσα στη μέρα θέλουμε να μας εκφράζει και να μας αρέσει στο σύνολό του. Με απαλούς χρωματισμούς η ακόμα και με έντονους.
 
6 Συμβουλές διακόσμησης του σαλονιού σας.
 
Αξίζει να ασχοληθείτε με την διακόσμηση του σαλονιού σας γιατί συνήθως είναι το πρώτο δωμάτιο που βλέπει κανείς μπαίνοντας στο σπίτι σας, είναι επίσης ο χώρος ο οποίος φιλοξενεί περισσότερες από μια λειτουργίες όπως για παράδειγμα παιχνίδι, φαγητό, ξεκούραση. Αξίζει να προσπαθήσετε για να δημιουργήσετε ένα άνετο και χαλαρωτικό περιβάλλον, για εσάς και τους φίλους σας.
 
Ιδέες για την διακόσμηση του σαλονιού σας.
 
 
Η σωστή διαρρύθμιση του χώρου είναι το Α και το Ω δηλαδή η σωστή τοποθέτηση των επίπλων. Οι περιοχές που θα έχουν έντονη δραστηριότητα πρέπει να είναι διακριτές σε κάθε περιοχή του δωματίου σας. Ένα μικρό σαλόνι πρέπει να έχει ένα σημείο εστίασής τουλάχιστον έξι ανθρώπων άνετα. Εάν ζείτε σε μικρό διαμέρισμα τοποθετήστε στον χώρο σας μόνο τα απαραίτητα. Σε μεγάλα σαλόνια φροντίστε να βάλετε περισσότερες καρέκλες μεγαλύτερο καναπέ και μεγαλύτερη τραπεζαρία. Επίσης συνδυάστε αρμονικά τα υλικά και τα χρώματα για να δώσετε στυλ στο χώρο σας. Αν ο χώρος σας είναι μικρός αποφύγετε το σκούρο χρώμα στα έπιπλά σας και τους έντονους χρωματισμούς στους τοίχους. Αφήστε αρκετό χώρο ανάμεσα στα έπιπλα για να μπορείτε να κινήστε άνετα στην επιπλοδομή Δοβλέτογλου αναλαμβάνουμε την μελέτη χώρου σας ώστε να έχετε ευρύχωρο σαλόνι. Η διακόσμηση παίζει μεγάλο ρόλο, τοποθετήστε μαξιλάρια, καλύμματα, κεριά και βάζα που θα φτιάξουν όλα μαζί ένα όμορφο και αρμονικό αποτέλεσμα. Τέλος τοποθετήστε δικέ σας φωτογραφίες ή συλλογές δώστε το προσωπικό σας ύφος στο σαλόνι σας έτσι ώστε να νιώθει ολόκληρη η οικογένεια αλλά και εσείς σαν στο σπίτι σας.
 
 
 
Άνεση στο σαλόνι σας
Η σωστή τοποθέτηση των επίπλων δημιουργεί άνετη ατμόσφαιρα . Η άνεση είναι η πρώτη ιδιότητα που απαιτείται από ένα καθιστικό δωμάτιο. Εμείς στην επιπλοδομή Δοβλέτογλου δίνουμε  μεγάλη σημασία σε αυτό το κομμάτι και έχουμε πολλές λύσεις και ιδέες να σας προτείνουμε
 
Άνετα και πρακτικά έπιπλα
Στο σαλόνι σας τοποθετήστε μόνο τα απαραίτητα ώστε να υπάρχει άνεση στον χώρο. Διαλέξτε αναπαυτικές καρέκλες για την τραπεζαρία σας, πολλά μικρά τραπεζάκια  (ζικγον) που θα σας εξυπηρετούν στην καθημερινότητά σας. Και δώστε μεγάλη σημασία στον καναπέ σας. Φροντίστε να είναι από καλά υλικά ώστε να αντέξει στον χρόνο και να σας χαρίσει πέρα από αισθητική και ξεκούραστε ώρες.
 
 
Ο ρόλος του φωτισμού στην διακόσμηση του σαλονιού σας
Επιλέξτε χαμηλό κρυφό φωτισμό, είναι πιο επιθυμητός, σας ξεκουράζει και σας χαλαρώνει. Αποφύγετε τα φωτιστικά που φέγγουν απευθείας στα μάτια σας και αν υπάρχει κάποια έντονη δέσμη φωτός σκεπάστε το φωτιστικό με ένα λεπτό ύφασμα ώστε να διαχυθεί απαλά το φως.
 
Ο σημαντικός ρόλος των χρωμάτων στην διακόσμηση του σαλονιού σας.
Επιλέξτε απαλά χαλαρωτικά χρώματα για το σαλόνι σας αποφύγετε τις έντονες αντιθέσεις και φροντίστε τα χαλιά σας να έχουν διακριτικά σχέδια.
Όταν έρθει η στιγμή που θα πρέπει να επιλέξετε χρώμα για τους τοίχους και τις κουρτίνες επιλέξτε αυτά που αρέσουν σε όλη την οικογένεια είναι πολύ σημαντικό να σε εκφράζει χρωματικά ο χώρος που περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας.
 


« Επιστροφή
Έχετε δει πρόσφατα
 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
 
 ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 
 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
 εώς 12 δόσεις
Bank Cards 1 Bank Cards 2
Bank Cards 1
NEWSLETTER


13ο χλμ Θεσσαλονίκης - Εδέσσης
Ελλάδα
Tηλ: 2310 710 071 - 2310 722 793
  2310 722 800 
Φαξ: 2310 722 781
Δευτέρα - Παρασκ.: 09:00 - 20:30
Σάββατο:     10:00 - 15:00

Viber μόνο μηνύματα:
6937512505

epiplodomi@gmail.com
gr