ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 20:30 - Σάββατο 10:00 - 15:00
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 20:30
Σάββατο 10:00 - 15:00

Επιλογή χρώματος στη διακόσμηση.

/ Αρχική » ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Επιλογή χρώματος στη διακόσμηση.
Όταν αποφασίζετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας η επιλογή χρώματος βαφής αποτελεί μια πρόκληση. Εξαιτίας των πολλών επιλογών που έχετε σε χρώματα και βαφή η διαδικασία για να βρείτε το κατάλληλο χρώμα μπορεί να σας δυσκολέψει στο να κάνετε την κατάλληλη επιλογή. Οι προτάσεις μας θα σας βοηθήσουν για να κάνετε τη σωστή επιλογή
 
Μην βιαστείτε.
 
Η επιλογή χρώματος πρέπει να γίνει αφού έχετε επιλέξει τα έπιπλα και τα υφάσματα που θα έχετε στο χώρο σας. Μην βιαστείτε να επιλέξετε πριν καταλήξετε στην διακόσμηση του χώρου σας.
 
Επιλέξτε το κατάλληλο χρώμα ανάλογα με το δωμάτιο.
 
Κάθε χρώμα έχει διαφορετικές ιδιότητες. Το κόκκινο είναι ένα πολύ δυνατό χρώμα που ξεσηκώνει τα συναισθήματα και ανοίγει την όρεξη και είναι κατάλληλο για την τραπεζαρία σας. Το μπλε και το πράσινο έχουν την ιδιότητα της ηρεμίας γι’ αυτό και συχνά το μπλε χρησιμοποιείται σε υπνοδωμάτια. Το λευκό είναι το συνηθέστερο χρώμα γιατί είναι ουδέτερο χρώμα και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα, επίσης συμβολίζει την καθαριότητα γι’ αυτό και είναι κατάλληλο χρώμα για το μπάνιο και τη κουζίνα. Άλλα χρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι το καφέ που προσδίδει ζεστασιά και φιλοξενία στο χώρο σας, το πορτοκαλί που ενισχύει την δημιουργικότητα και είναι κατάλληλο για παιδικά δωμάτια και το κίτρινο που είναι το χρώμα της τόνωσης και της διέγερσης και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε χώρους που θέλετε να ενισχύσετε την ενέργεια, όπως την κουζίνα ή το σαλόνι σας. Η επιλογή του κατάλληλου χρώματος βοηθάει στο να έχουμε την κατάλληλη ψυχολογία στον εκάστοτε χώρο.
 
 
Μην επηρεάζεστε από τη μόδα.
 
Μπορεί να υπάρχουν διάφορες τάσεις στο χρώμα του σπιτιού αλλά και αυτές όπως και κάθε μόδα έχουν περιορισμένη διάρκεια γι’ αυτό καλό θα είναι να επιλέξετε πως θα διακοσμήσετε το χώρο με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε.
 
 
Δείγματα
 
Όταν πάτε για αγορές να έχετε μαζί σας τα δείγματα από τα υφάσματα που θα έχετε στα έπιπλά σας, τα πλακάκια και τις ταπετσαρίες Θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα λάθη αλλά και να δώσετε μια καλύτερη εικόνα στον πωλητή ώστε να μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλύτερα.
 
 
Μην ξεχνάτε το ταβάνι.
 
Το βάψιμο της οροφής είναι απαραίτητο. Δίνει στο χώρο την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου και πιο ενιαίου χώρου. Επιλέξτε ίδιο χρώμα με τους τοίχους σας ή λίγο ποιο ανοιχτό. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε ποιο σκούρα χρώματα για την οροφή σας γιατί δημιουργεί την αίσθηση του πιο χαμηλού ύψους.
 
 
Η επιλογή του κατάλληλου χρώματος είναι μια δύσκολη διαδικασία γι’ αυτό μην βιαστείτε και προσπαθήστε να δώσετε στο χώρο σας το στυλ που σας ταιριάζει.
 


« Επιστροφή




Έχετε δει πρόσφατα
 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
 
 ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 
 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
 εώς 12 δόσεις
Bank Cards 1 Bank Cards 2
Bank Cards 1
NEWSLETTER


13ο χλμ Θεσσαλονίκης - Εδέσσης
Ελλάδα
Tηλ: 2310 710 071 - 2310 722 793
  2310 722 800 
Φαξ: 2310 722 781
Δευτέρα - Παρασκ.: 09:00 - 20:30
Σάββατο:     10:00 - 15:00

Viber μόνο μηνύματα:
6937512505

epiplodomi@gmail.com
gr