ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 20:30 - Σάββατο 10:00 - 15:00
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 20:30
Σάββατο 10:00 - 15:00

Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας

/ Αρχική » ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας
 Συμβουλές για διακόσμηση μιας όμορφης κρεβατοκάμαρας.
 
Ο πιο προσωπικός χώρος του σπιτιού σας πρέπει να είναι μια προσωπική απόδραση η οποία εκφράζει τα αγαπημένα χρώματα και συναισθήματά σας. Στην Επιπλοδομή Δοβλέτογλου θα σας μάθουμε βασικού κανόνες που πρέπει να θυμάστε όταν έρθει η ώρα της διακόσμησης.
 
 
Επιλέξτε απαλές αποχρώσεις για την κρεβατοκάμαρα σας. Αποφύγετε τα έντονα χρώματα και επιλέξτε απαλές αποχρώσεις και ξεκούραστη παλέτα μονόχρωμων τόνων. Οι απαλές αποχρώσεις του μπλε ή του πράσινου θεωρούνται ήρεμα και γαλήνια χρώματα. Βέβαια αν θέλετε να δημιουργήσετε πιο ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα επιλέξτε πιο ζεστά χρώματα όπως  καφέ, βαθύ κόκκινο ή το τοπάζι. Χρησιμοποιήστε απαλές αποχρώσεις των αγαπημένων σας χρωμάτων και δώστε προσωπικότητα στο χώρο σας.
Δώστε έμφαση στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας σας, στο ταβάνι σας. Προσθέστε ένα απαλό σχέδιο ή ένα απαλό χρώμα για να μην βλέπετε μια κενή επιφάνεια από το κρεβάτι σας. Φροντίστε το χρώμα που θα επιλέξετε να είναι λίγο φωτεινότερο των χρωμάτων του ταβανιού και θα δώσει στο μια αίσθηση άνεσης και οικειότητας. Ακόμα μια λύση θα ήταν και η ταπετσαρία στο ταβάνι σας. Επιλέξτε μια λύση θα ήταν και η ταπετσαρία στο ταβάνι σας. Επιλέξτε μια με αρχιτεκτονικά στοιχεία. Και τέλος δώστε μεγάλη σημασία στον πολυέλαιο που θα κοσμεί το ταβάνι σας. Ένας πολυέλαιος από κρύσταλλο δίνει χρώμα και σχήμα στον τοίχο σας.
 
 
Η κρεβατοκάμαρα θέλει απλή διακόσμηση. Η κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι άνετη, απλή και κομψή ανεξάρτητα από το στυλ της διακόσμησης που θα επιλέξετε. Εμείς σας προτείνουμε να αφήνετε μια ικανοποιητική απόσταση μεταξύ των επίπλων για να μπορείτε να κινήστε άνετα στον χώρο σας. Επιπλώστε το δωμάτιό σας μόνο με ότι χρειάζεστε, ένα κρεβάτι, 2 κομοδίνα, 1 τουαλέτα χαμηλή και 1 ντουλάπα είναι τα απαραίτητα. Οτιδήποτε άλλο αν δυσκολεύει τις κινήσεις σας είναι περιττό. Τα διακοσμητικά φροντίστε να είναι διακριτικά, δώστε έμφαση σε οικογενειακές φωτογραφίες, λουλούδια και κεριά.
Σωστό μέγεθος επίπλων. Όταν έχετε αποφασίσει πως θα αγοράσετε έπιπλα και θα αλλάξετε το υπνοδωμάτιό σας καλό θα ήταν να ξεκινήσετε με μια κάτοψη του χώρου. Ιδιαίτερα για τα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να διαλέξετε έπιπλα που θα ταιριάζουν στο δωμάτιο. Αν για παράδειγμα έχετε ένα μικρό υπνοδωμάτιο μην επιλέξετε ένα μεγάλο κρεβάτι και ντουλάπα. Επιλέξτε ένα ψηλό κεφαλάρι μόνο αν το δωμάτιό σας είναι ψηλοτάβανο. Εάν η κρεβατοκάμαρά σας είναι μεγάλη διαλέξτε έπιπλα που να της ταιριάζουν. Επίσης προσθέστε μια καρέκλα ή τοποθετήστε ένα μπαούλο στο τέλος του κρεβατιού. Τα διακοσμητικά φροντίστε να είναι αρκετά μεγάλα για να μην χαθούν στο δωμάτιο.
Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι πολύ σημαντικοί. Αποθηκεύστε τα πράγματα σας εκτός θέας για να διατηρήσετε την αίσθηση ηρεμίας στο υπνοδωμάτιό σας. Έτσι θα δείχνει πιο ήρεμο και ευρύχωρο.
Επιλέξτε κομοδίνα με συρτάρια μέσα στα οποί μπορείτε να κρύψετε αντικείμενα τα οποία θα είναι εύκολο να βρείτε αλλά δεν θα φαίνονται.
 
 
Ένα μπαούλο στο ποδαρικό του κρεβατιού θα σας βοηθούσε να αποθηκεύσετε επιπλέον σεντόνια και κουβέρτες.
Ένα σύστημα αποθήκευσης αποκλειστικά σχεδιασμένο για την κρεβατοκάμαρά σας από την επιπλοδομή Δοβλέτογλου μπορεί να αξιοποιήσει στο μέγιστο τον διαθέσιμο χώρο σας.
 


« Επιστροφή




Έχετε δει πρόσφατα
 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
 
 ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 
 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
 εώς 12 δόσεις
Bank Cards 1 Bank Cards 2
Bank Cards 1
NEWSLETTER


13ο χλμ Θεσσαλονίκης - Εδέσσης
Ελλάδα
Tηλ: 2310 710 071 - 2310 722 793
  2310 722 800 
Φαξ: 2310 722 781
Δευτέρα - Παρασκ.: 09:00 - 20:30
Σάββατο:     10:00 - 15:00

Viber μόνο μηνύματα:
6937512505

epiplodomi@gmail.com
gr