ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ

έπιπλα Θεσσαλονίκη

A+ R A-

ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ ΕΠΙΠΛΟΔΟΜΗ

Αναζητώντας την τέλεια κρεβατοκάμαρα και τραπεζαρία γνωρίσαμε και αποθεώσαμε τα έπιπλα της εταιρίας ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ ΕΠΙΠΛΟΔΟΜΗ.

Με γνώμονα την αισθητική, τη λειτουργικότητα αλλά και τις εντελώς προσωπικές σας ανάγκες, η ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ ΕΠΙΠΛΟΔΟΜΗ προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από Έπιπλα σαλονιού, Τραπεζαρίες, Καρέκλες, Τραπεζάκια Σαλονιού, Τραπέζια, Μικροέπιπλα, Συνθέσεις, Μπουφέδες & Βιτρίνες, Φωτιστικά, Χαλιά και άλλα έπιπλα πολλών και διάσημων οίκων που σας περιμένουν να το ανακαλύψετε.

Ειδικά σε ότι αφορά την τραπεζαρία και στην κρεβατοκάμαρα, θα βρείτε πραγματικά αριστουργήματα που θα βρουν στο σπίτι σας τη θέση που τους ανήκει, τη στιγμή που εσείς θα νιώθετε υπέροχα σε ένα χώρο φτιαγμένο με φροντίδα μέχρι την τελευταία λεποτεμέρεια.

Ιταλικοί και διεθνώς αναγνωρισμένοι οίκοι μοντέρνου ύφους και απαράμιλλης ποιότητας, πρωταγωνιστούν στις συλλογές της εταιρείας ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ ΕΠΙΠΛΟΔΟΜΗ έχουν πάθος με το design κι αυτό φαίνεται σε κάθε έπιπλο που θα βρείτε στο κατάστημα της εταιρίας, αλλά και σε κάθε λύση που θα σας προτείνει το εξειδικευμένο της προσωπικό προκειμένου να δημιουργήσετε τους χώρους που ονειρεύεστε!

Επισκεφθείτε, λοιπόν το κατάστημα ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ ΕΠΙΠΛΟΔΟΜΗ και ταξιδέψτε στην αίσθηση του Ιταλικού πρωτοποριακού design, της απαράμιλλης αισθητικής και του καλού γούστου.

Καλές αγορές!

Διεύθυνση: 13 χλμ. Θεσσαλονίκης - Χαλκιδώνας (μετά τη γέφυρα της Σιδενόρ) - Τηλέφωνο: 2310722800

orario-dovletoglou