ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ

έπιπλα Θεσσαλονίκη

A+ R A-

Έχετε παρατηρήσει ποτέ φουσκώματα στη ντουλάπα σας και άσχημες μυρωδιές στα ρούχα σας; Αν ναι τότε μάλλον στη ντουλάπα σας έχει εμφανιστεί μούχλα.

Η μούχλα είναι η κοινή ονομασία πολλών κατώτερων φυτικών οργανισμών που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας όπως ασθματικές κρίσεις, βρογχίτιδα και άλλα νοσήματα των πνευμόνων, καθώς και αλλεργικές αντιδράσεις.


ntoulapa

Περισσότερα...

στρώμα


Η ποιότητα του στρώματος επηρεάζει άμεσα την καθημερινότητά σας.  Η ξεκούραση που προσφέρει ένα καλό στρώμα ξεπερνάει ακόμα και τα πιο αναπαυτικά έπιπλα.

Περισσότερα...

epipla

 

Με το που το παιδί ξεκινήσει να μπουσουλάει  πρέπει να πάρετε τα κατάλληλα μέτρα για να περιορίσετε τα σημεία που μπορεί να χτυπήσει.

Περισσότερα...

Αν ψάχνετε για μια διακόσμηση με ουδέτερα χρώματα και μοντέρνο στιλ για το σπίτι σας τότε τι θα λέγατε για μια διακόσμηση με καφέ απόχρωση και μοντέρνα έπιπλα; Η καφέ απόχρωση φαίνεται απλή αλλά κάνει το χώρο σας ποιο ζεστό απ ότι το κλασσικό άσπρο χρώμα.

epipla

Περισσότερα...
Καθημερινά περνάμε το ⅓  της μέρας στο κρεβάτι γι αυτό η επιλογή του κατάλληλου στρώματος είναι πολύ σημαντική. Ακόμα και αν κοιμάστε 7-8 ώρες ένα “κακό στρώμα” μπορεί να προκαλέσει διαταραχές ύπνου, σκελετικούς πόνους  και μόνιμη κούραση.
 
strwma
Περισσότερα...

Τα έπιπλα πολλαπλών χρήσεων είναι μια νέα τάση στη σχεδίαση του επίπλου. Είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικά γι αυτούς που ζουν στις πόλεις και  ο χώρος που έχουν είναι περιορισμένος Έτσι αντί για ένα συνηθισμένο καναπέ μπορείτε να έχετε ένα καναπέ ο οποίος με μερικές κινήσεις μετατρέπεται σε κρεβατοκάμαρα , ένα μικρό τραπέζι που γίνεται μια μεγάλη τραπεζαρία ή ακόμα και ένα γραφείο που μετατρέπεται σε κρεβάτι. Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μερικα από αυτά τα έπιπλα.

 


krebati

Περισσότερα...

 

 

monterno_saloni

Με τον όρο “μινιμαλισμό” εννοούμε την απουσία κάθε περιττού στοιχείου.  Στην διακόσμηση όταν αναφερόμαστε σε μινιμαλιστική διακόσμηση εννοούμε μια διακόσμηση όπου διατηρεί το χώροανοιχτό και καθαρό χρησιμοποιώντας μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για να διακοσμήσουμε το χώρο μας. Αυτό το στιλ διακόσμησης είναι ιδανικό για σπίτια που έχουν περιορισμένο χώρο καθώς ο στόχος είναι να διατηρεί την απλότητα του χώρου και να μειώνει την ακαταστασία.

Περισσότερα...
Διαμέρισμα με μοντέρνα pop art διακόσμηση
Ο Ρώσος σχεδιαστής Dimity Schuka πήρε ένα συνηθισμένο διαμέρισμα και το μετέτρεψε σε ένα μοναδικό έκθεμα προσθέτοντας πολύχρωμα έπιπλα, φωτεινά χρώματα στους τοίχους και στοιχεία pop art που μας πάνε πίσω στο χρόνο.
saloni1
Περισσότερα...

Σ’ αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πως να φτιάξετε εύκολα και χωρίς μεγάλο κόστος ένα τραπεζάκι καφέ από καφάσια. Η διαδικασία είναι απλή και ο χρόνος που χρειάζεται να αφιερώσετε είναι λίγες ώρες.

Τι θα χρειαστείτε:

Τα υλικά που χρειάζεστε είναι 4 καφάσια , μπογιά ξύλου και μερικές βίδες.

the-pleasant-nuance-decorative-design-simple-wooden-red-wine-crate-coffee-table-made-from-used-box-728x543

Περισσότερα...

Φωτισμός παιδικού δωματίου.

paidiko_dwmatio

Η επιλογή φωτισμού για το παιδικό δωμάτιο είναι πολύ σημαντική καθώς η χρήση κατάλληλου φωτισμού βοηθάει το παιδί να έχει καλή διάθεση και ενέργεια κατα τη διάρκεια της ημέρας. Ο φωτισμός του δωματίου εξαρτάται από την ηλικία των παιδιών καθώς οι δραστηριότητες του παιδιού διαφέρουν ανάλογα με την ηλικία. Για τα παιδιά βρεφικής ηλικίας ο φωτισμός δεν πρέπει να είναι έντονος, καθώς τα δυνατά φώτα μπορεί να του προκαλέσουν εκνευρισμό, επίσης απαραίτητη είναι η ύπαρξη κατάλληλου φωτισμού που σας επιτρέπει να ελέγξετε το μωρό κατά τη διάρκεια της νύχτας χωρίς να το ξυπνήσετε. Για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας ο φωτισμός πρέπει να πλησιάζει το φυσικό φως της ημέρας. Το φυσικό φως της ημέρας δεν κουράζει τα παιδιά ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μια ευχάριστη διάθεση στο δωμάτιο που βοηθάει τα παιδιά να πραγματοποιούν δημιουργικές δραστηριότητες  Για το γραφείο του παιδιού απαραίτητο είναι ένα κατάλληλο πορτατίφ που να διαχέει το φως σε όλο το γραφείο χωρίς να δημιουργούνται σκιές εκεί που διαβάζει το παιδί.

Περισσότερα...

_

Τα υφάσματα, οι επενδύσεις τοίχων και τα έπιπλα μπορούν να μετατρέψουν ένα δωμάτιο, αλλά ένας από τους πιο φθηνούς και αποτελεσματικούς τρόπους για να φρεσκάρετε ένα δωμάτιο είναι μέσω φωτισμού. Η σωστή διάταξη σε στρώματα του φωτός μπορεί να ενισχύσει το χρώμα και την ατμόσφαιρα του χώρου σας.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 3

Διεύθυνση: 13 χλμ. Θεσσαλονίκης - Χαλκιδώνας (μετά τη γέφυρα της Σιδενόρ) - Τηλέφωνο: 2310722800

orario-dovletoglou